Wie zijn wij?

Bij hondenschool De Blije Hond wordt u begeleid door een gediplomeerd kynologisch instructeur, Nicole de Wit.  

For lessons in English, please contact me:
by phone: 06-3806 7962, or
by email: info@deblijehond.nl

Blije oplossingen tijdens corona*:

Er zijn weer buiten groepslessen!
Voor de prijzen en uitgebreide informatie, kijkt u svp naar de corresponderende pagina: Puppycursus / Pubercursus

Hieronder een kort overzicht van de prijzen en dagen voor de groepslessen. 

Puppycursus:
- 9 lessen = 120 euro (3 binnenlessen, 6 buitenlessen)
- 13 lessen = 170 euro (3 binnenlessen, 8 buitenlessen, 2 online lessen)

Voor meer details kijk op puppycursus

Pubercursus*:
- 6 (excl. 1 priveles*) lessen = 80 euro
- 8 (excl. 1 priveles*) lessen = 105 euro

*Prijzen zijn exclusief 1 priveles en cursusmap (map = 5 euro)
Als u niet eerder een cursus heeft gevolgd bij de Blije Hond, vraag ik eerst om een intake les van 1 uur (30 euro) Tijdens deze les leer ik u mijn basisstappen en heeft u de mogelijkheid 1 specifiek gedrag te behandelen waarvan u vindt dat dat wat meer aandacht vraagt. 

Voor meer details kijk op pubercursus.  

Privelessen:

- 1 priveles: 30 euro
- 3 privelessen: 84 euro
- 6 privelessen: 150 euro


Alle prijzen zijn exclusief een cursusmap. Hierin staan alle oefeningen + extra informatie over het hebben van een hond. Prijs: EUR 5,00.

Let wel op: U gaat een overeenkomst aan op basis van de prijzen zoals ze staan op deze website. Mochten prijzen op de site veranderen en wij zijn met elkaar een overkomst aangegaan, dan zullen de prijzen die wij destijds hebben afgesproken gelden. Voor alle nieuwe cursisten geldt de prijs aangegeven op de website.


De Blije Hond

De hondenschool is in 2000 opgericht door Astrid de Lange. Zij is per 1 januari 2019 gestopt en heeft zij het stokje overgedragen aan Nicole. Sinds de oprichting staat het enthousiasme voor honden en hun eigenaren bovenaan. De cursussen zijn sinds de oprichting gericht op advies en begeleiding van uw hond tot een fijne gehoorzame en sociale gezinshond.                                                    

Nicole
Sinds september 2012 mag Nicole zich gediplomeerd kynologisch instructeur noemen en sinds 1 januari 2019 mag zij De Blije Hond haar eigen hondenschool noemen. Na het volgen van cursussen met haar eigen hond heeft ze in 2011 besloten zelf de opleiding tot trainer te volgen. De cursussen met haar eigen honden heeft haar laten inzien dat je veel kan bereiken met een positieve benadering en veel geduld. Deze manier hoopt zij door te kunnen geven aan anderen opdat ook zij leren dat je met veel plezier en positiviteit iedere hond bijna alles kan leren.  Nicole is tevens lid van APDT-Nederland (NL00199).

Bijscholing
Ieder jaar gaan wij naar diverse seminars en workshops zodat ook kunt profiteren van de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag- en opvoeding.
Hieronder volgt een lijst van de meest recente bijscholingen:

 

                                                       

 

| 2007-2011 | Webontwerp: D.G.D. - De Geus Design | Voor meer informatie en inschrijven: Nicole de Wit: tel 06-38 06 79 62 | e-mail |