FunclassDe Funclass is een cursus waarin u kennis maakt met allerlei leuke onderdelen uit de hondensport. Een cursus met veel diversiteit. In 12 lessen krijgt u oefeningen uit de apporteersport, behendigheid, dogdance, gehoorzaamheid en zoekwerk.

De Funclass is een cursus met één en al verrassingen. In de ene les bent u bezig met apporteren, sorteren en zoekwerk. In de volgende les treft u behendigheidstoestellen aan zoals de tunnel, de slurf, hordes en slalompaaltjes. Dan weer een les met de hond laten weven door je benen, springen, cirkelen, oefeningen als 'back' en de buiging. Ook besteden we aandacht aan de appèloefeningen zoals terug plaats, vooruit sturen, volgen en blijven uit zicht. En u leert uw hond verschillende fun trucs zoals de rollover, vang, plat en high five.

Om deel te kunnen nemen aan de Funclass dient uw hond over een basisgehoorzaamheid te beschikken en minimaal de pubercursus gevolgd te hebben.
De oefeningen worden aangepast aan de leeftijd van de hond.

Locatie:
Dag:
Groepsgrootte:
Prijs:
Start:
Variabel (Den Haag)
zondagochtend
max. 6 cursisten
155 euro per cursus (11 lessen)
Start 2x per jaar
| © 2007-2011 | Webontwerp: D.G.D. - De Geus Design | Voor meer informatie en inschrijven: Nicole de Wit: tel 06-38 06 79 62 | e-mail |